Winkelwagen € 0,00

Beer Pong Cups

 

Beerpong Spelregels

Beerpong wordt gespeeld met 2 teams tegen over elkaar. Pak je Beer Pong Set en maak 2 teams. Nadat beide teams 10 of 6 Cups in een driehoek opstelling hebben geplaatst op een tafel, dienen deze cups gevuld te worden met drank naar keuze.


Wash-Cup
Vul naast de beerpong cups opstelling, aan elke kant een aparte cup met water. Zodat je het beerpong balletje schoon kan houden door deze onder te dompelen in het water, nadat het beerpong balletje tijdens het spel bijvoorbeeld op de grond is gevallen.

Beerpong Rules
De teams staan tegen over elkaar en proberen om en om, met beerpong balletjes, in 1 van de gevulde cups van de tegenstander te gooien.
Wordt er raak gegooid? Dan moet de tegenstander de inhoud van de desbetreffende cup leeg drinken.
Het team dat raak heeft gegooid, mag in dat geval nog een keer gooien.

Wanneer de geraakte cup is opgedronken, dient die cup uit het spel verwijderd te worden, zodat er steeds minder cups overblijven.

Re-Rack
Je kan van te voren afspreken om een aantal keer de cups te hergroeperen.
"Re-Rack" wordt dit genoemd.
Zijn er nog 6 of 3 cups over? Dan is het handig om de cups, opnieuw in een driehoekvorm op te stellen, om het spel vlot te laten verlopen.

Winners
Het team die de meeste cups over houdt, heeft gewonnen!
Het team die de minste cups over houdt, heeft uiteraard verloren.

 

Beerpong Cups kopen bij Red Celebration

Hoewel beerpong al gemakkelijk gespeeld kan worden met 22 beer pong cups, is het voor de sfeer wel essentieel dat er Red Cups van kwaliteit gebruikt worden. Red Celebration biedt deze Beer Pong Cups dan ook aan voor een scherpe prijs en uitstekende voorwaarden. Red Celebration is bekend geworden door de Red Cups die zij verkopen, maar ook voor de Pink Cups & Blue Cups kun je terecht bij deze betrouwbare leverancier. 


Bij Red Celebration heb je je beerpong cups al binnen één werkdag thuis als je je red cups voor 22:00 uur bestelt. Dit betekent dus dat je een dag later je feestje al kunt bouwen. De beer pong cups worden in een complete koker of standaard per 25 stuks verpakt. Tevens kan je nu ook je eigen uitklapbare Beer Pong tafel kopen van premium kwaliteit en met unieke designs!

Als je meer besteedt dan €50,- aan de Amerikaanse bekers heb je bovendien gratis verzending. Ook kan je natuurlijk hier kijken voor winkels bij jou in de buurt en zodoende verzendkosten besparen. Wil je meer Beer Pong artikelen? Bekijk dan de American Party Cups pagina voor een compleet overzicht.