Winkelwagen € 0,00

Red Cups kopen - v.a. €2,77 voor 25 Red Cups in Nederland & België!

Red cups in Nederland & België

Bij Red Celebration zijn de Red Cups zijn de dan ook gemakkelijk te verkrijgen en ben je dus klaar om je feest naar een hoger niveau te tillen! Bekijk alle Red Cups  & American Party Cups producten hier!

De American Red Cups winnen aan populariteit in Nederland. Dit succes is te danken aan de simpele, maar perfecte uitstraling die de rode bekers met zich meebrengen. De rode bekers die in de studentenwereld liefkozend Beer Pong Cups  worden genoemd, zijn bij veel feestjes een ideale accessoire.

De Red Cups worden uiteraard niet alleen gebruikt om uit te drinken. Vaak begint de avond nog rustig, maar al snel komen de pingpongballen uit de kast en worden de Red Cups daadwerkelijk omgetoverd tot Beer Pong Cups. Een ander populair spel dat gespeeld kan worden met de American Cups is Flip Cup; een spel dat gedurende de avond vordert, steeds lastiger wordt.

 

Red Cups bestellen bij Red Celebration

De Red Cups van Red Celebration hebben een inhoud van 500 ml (16.9 oz) en de bekers zijn zeer stevig, veel steviger dan de normale, witte plastic bekers. Bovendien worden de Red Cups van Red Celebration nog dezelfde dag verzonden als je je bestelling voor 22:00 plaatst. Dit betekent dus dat je een dag later je feestje al kunt bouwen. Of bekijk hier winkels met American Red Cups bij jou in de buurt om de Red Cups te kopen.  De Beer Pong Cups worden per 25 stuks verkocht.