Winkelwagen € 0,00

5 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
 1. PROJECT X - RED CUPS (50 cups) Limited Edition

  PROJECT X - RED CUPS (50 cups) Limited Edition

  Normale prijs: € 14,95

  Special Price € 13,95

  Vanaf: € 9,95

  PROJECT-X RED CUPS! Deze originele Red Cups met het Project X logo aan beide kanten, laat zien wat voor feest het gaat worden! Deze Limited Edition designs Project X Red Cups zijn bedoeld voor de echt party gangers die het dak eraf laten gaan.
  En natuurlijk voor de mensen die onderscheid willen en dit ook verdienen. Red Cups zijn razend populair en onmisbaar op elk feestje, maar met een goede schep erbovenop feest je toch met Project X Red Cups. Van de bekende Hollywood film Project X, haal jij nu de originele designs in huis. Bestel ze nu voor 22.00u en je hebt ze morgen nog in huis! Bekijk ook alle andere Designed Cups. Uiteraard kan je met deze Project X Red Cups ook als Beerpong bekers gebruiken om mee te spelen op elke Party!

  Meer info
 2. FLAWLESS - PINK CUPS (50 cups) Limited Edition

  FLAWLESS - PINK CUPS (50 cups) Limited Edition

  Normale prijs: € 14,95

  Special Price € 13,95

  Vanaf: € 9,95

  Bestel nu de Originele FLAWLESS PINK CUPS!

  Dubbelzijdig bedrukt met de echte Beyonce kenmerkelijke line “FLAWLESS”

  Geen enkel zal meer hetzelfde zijn. Deze Cups zijn alleen hier te verkrijgen en daarom ook extra uniek. Nu weet je zeker dat jij de enige bent die zal shinen op elke party. Wanneer iedereen met de normale Red Cups staat, zullen de grote FLAWLESS Logo’s aan beide kanten van de cup glanzen en duidelijk laten zien dat jij met de enige echte Designed Cups loopt. Wie speciaal is, zal dat moeten laten merken. En een sterkere impact dan deze Flawless Pink Designed Cups zal het niet worden.

  Wat te denken als je Beer Pong speelt met de Designed Cups. Naast deze uniek ontworpen Roze Beerpong Bekers, kan je nog veel meer strakke Designed cups aanschaffen. Bekijk hier de rest van het assortiment met de meest Stylish designs.

   

  Meer info
 3. DOPE DESIGN - BLUE CUPS (50 cups) Limited Edition

  DOPE DESIGN - BLUE CUPS (50 cups) Limited Edition

  Normale prijs: € 14,95

  Special Price € 13,95

  Vanaf: € 9,95

  Bestel nu de Originele DOPE Blue Cups

  Deze Speciale Designed Cups zijn uniek en van de hoogste kwaliteit. Wie Dope is, die laat dat ook zien aan de buitenwereld. De boodschap dat jij the Dopest bent, breng je alleen over met de Dopest Designed Cups. Koop nu jouw cups en je ontvangt ze morgen meteen in huis. De Designs zijn waterbestendig en van hoge kwaliteit. Iedereen zal dankzij de dubbele bedrukking aan elke kant van de cups meteen zien dat dit de standaard Beer Pong Bekers zijn. Echte supreme blue cups met de hoogste kwaliteit dus.

  Bestel ze nu en bekijk ook alle andere stylish en originele designs.

  Meer info
 4. DOPE - RED CUPS (50 cups) Limited Edition

  DOPE - RED CUPS (50 cups) Limited Edition

  Normale prijs: € 14,95

  Special Price € 13,95

  Vanaf: € 9,95

  "Red Cups zijn Dope, maar Dope Red Cups nog doper!”

  Doper kan bij niet! The Dope Red Cups! Dubbelzijdig printed designs 100% waterbestendig. Nu aan beide kanten met logo en tekst, zo is het vanuit elke hoek herkenbaar en kan jij je compleet onderscheiden van alle andere Red Cups. Deze originele Dope Beer Pong bekers zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren, bekijk hier welke designs nog meer beschikbaar zijn.

  Zodra deze Dope Cups op een feest te zien zijn, dan weet je meteen dat het dak eraf gaat. Natuurlijk is dit iets voor de ultieme unieke mensen, die begrijpen dat Style een onderdeel is van het leven, van je outfits, van je drankjes en natuurlijk het gehele feest! The party will never be the same once the original designed DOPE Red Cups arrive! Bestel ze nu hier voor 22.00u en je hebt ze morgen meteen in huis!

  Meer info
 5. DOPE - BLACK CUPS (50 Cups) Limited Edition

  DOPE - BLACK CUPS (50 Cups) Limited Edition

  Normale prijs: € 14,95

  Special Price € 13,95

  Vanaf: € 9,95

  Doper dan dit kan bijna niet! The Dope Black Cups! Limited Edition - Dubbelzijdig bedrukt met logo’s - designs 100% waterbestendig. Nu aan beide kanten met logo en tekst, zo is het vanuit elke hoek herkenbaar en kan jij je compleet onderscheiden van alle andere Red Cups. Deze originele Dope Beer Pong bekers zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren, bekijk hier welke designs nog meer beschikbaar zijn.

  Zodra deze Black Dope Cups op een feest te zien zijn, dan weet je meteen dat het dak eraf gaat. Natuurlijk is dit iets voor de ultieme unieke mensen, die begrijpen dat Style een onderdeel is van het leven, van je outfits, van je drankjes en natuurlijk het gehele feest! The party will never be the same once the original designed DOPE Red Cups arrive! Bestel ze nu hier voor 22.00u en je hebt ze morgen meteen in huis!

   

  Meer info

5 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Originele American Party Cups met exclusieve Designs & unieke Logo’s!

Welkom bij Red Celebration. De enige plek voor de echte Originele American Red Party Cups! Met exclusieve kleuren, dubbelzijdige logo's en alle kleuren met Beer Pong artikelen. Alle designs zijn exclusief en alleen hier te verkrijgen. Dus wees snel, want Op=OP!

Maak hier de keuze tussen 1 van de 6 designs!

Natuurlijk kun je ook zelf logo’s creëren naar wens. Of heb je liever de originele American Beer Pong cups in 1 van de 6 populaire kleuren zonder logo en nog vele andere Party producten? Bekijk dan de producten pagina hier.

Alle bestellingen vóór 22.00, worden meteen de volgende dag geleverd. Ook op zaterdag!