Winkelwagen € 0,00

American Cups

Iconische plastic bekers met de karakteristieke rode kleur. Dat is nog de best denkbare beschrijving voor de American cups van Red Celebration. Al enige tijd zijn de red cups niet meer weg te denken op de Nederlandse feestjes. De American cups zijn opgerukt uit de Verenigde Staten, maar inmiddels zijn ze ‘de grote plas’ overgestoken. De rode bekers sieren nu menig feestje en bieden een platform voor leuke spelletjes als beer pong

De opmars van American cups

Dankzij Amerikaanse top films hebben de American cups hun intrede gedaan in Europa en dankzij Red Celebration zijn de red cups nu ook voor een eerlijke prijs beschikbaar in Nederland. De red cups  zijn er bij Red celebration in drie verschillende varianten:

De rode variant is de meest bekende, maar de roze cups en blauwe cups raken steeds gewilder in the party scene. Daarnaast kun je ook mooie combi’s maken door de red cups, pink cups en de blue cups in verschillende formaties op te stellen. Of wat dacht je van verschillende beer pong teams maken? American cups zijn namelijk niet alleen bedoeld om uit te drinken, ze zijn wat dat betreft multifunctioneel. Ze decoreren de gehele ruimte tijdens het feest, geven het feest een extra tint en zijn te gebruiken voor leuke drankspellen.

Je American cups bestellen bij Red Celebration

Je American cups gemakkelijk en snel bestellen kan nu bij Red Celebration. Hier vind je drie verschillende varianten van de American cups en deze heb je bovendien binnen één dag in huis als je de rode bekers vóór 18:30 bestelt. Daarnaast geniet je van gratis verzending als je voor meer dan €50,- besteedt aan red cups.


Check hier voor winkels bij jou in de buurt om verzendkosten te besparen en de cups meteen in huis te halen.