Winkelwagen € 0,00

Rode Bekers

De rode bekers van Red Celebration zijn er klaar voor om jouw party van een geweldige boost te voorzien. In Amerika zijn de iconische red cups al veel langer een begrip, maar ook in Nederland winnen de rode bekers nu aan populariteit. De stevige rode bekers van Red Celebration hebben een inhoud van 500 ml en lenen zich dus uitstekend voor alle soorten drank en bieden een uitstekende basis voor een geslaagd feest!

Rode bekers van Red Celebration

De rode bekers van Red Celebration hebben niet alleen een ruime inhoud, ook de kwaliteit van de bekers is uitstekend. De diep rode kleur van de rode bekers is op professionele wijze geïntegreerd in de bekers, zodat je na verloop van tijd geen gekleurde handen krijgt van rode bekers. Dit geldt uiteraard ook voor de andere kleuren American cups (blauwe plastic cups en roze plastic cups). 
De rode bekers zijn bij ons verpakt per 25 stuks. Het ideale aantal om een avondje het spel Beer Pong mee te spelen, maar ook al snel voldoende voor de wat kleinere feesten. Mocht je een groter feest willen vieren dan is het misschien een idee om de rode bekers af te wisselen met wat blauwe en roze bekers, zo wordt je feest goed kleurig en zit de sfeer er binnen no-time, goed in!

Rode bekers bestellen

Online kun je je rode bekers gemakkelijk bestellen bij Red Celebration. In onze webwinkel kun je in een paar stappen je rode bekers bestellen. Bovendien heb je je red cups al de volgende werkdag in huis als je je bestelling voor 22:00 uur plaatst. Mocht je een bestelling willen plaatsen vanaf €50,-, dan heb je ook nog eens gratis verzending. 


Kijk hier voor verkooppunten bij jou in de buurt om de cups meteen in huis te halen. 
De basis van een geslaagd feest is dan ook meteen binnen handbereik! Bekijk het assortiment van Red Celebration en vier je feest dit weekend nog!